• SNS Regio Bank toernooi

    Wat hebben we afgelopen zondag weer een mooie jeugdvoetbaldag mogen beleven in onze eigen arena. Veel dank, aan de vele vrijwilligers die de handen uit de mouwen hebben gestoken met een mooi resultaat voor de kinderen. Zonder de hulp van deze mensen kunnen wij dit niet organiseren. Veel dank, voor de bijdragen van alle sponsoren. Dankzij deze steun kunnen wij iets extra’s regelen en alle kinderen met een voldaan gevoel als winnaars naar huis laten keren.

    Wij danken, LHW Groep, SNS Sittard-Geleen, Plus Van Velzen,Tuincentrum&Hoveniersbedrijf Lemmens, Hertz Autoverhuur, Rijschool Coumans, Meex-Schilderwerken, Beckers Makelaardij, Timmerfabriek Helwig, Sportshop Kicks, Van der Linden Druk, Van Mulken Advies, Quaden makelaars, Muytjens Schilderwerken, Credoors Benelux , ESC Media, MPD Textieldrukkerij, Montageservice R. Brandts, Weekblad De Etalage, Regio Bank, BLG Wonen, SNS Maastricht.

    Op de foto, wat ons betreft de mooiste goal van het toernooi; de omhaal van Cristiano ( kleinzoon van Piet Spijkers) bij zijn oude maatjes van SVM Jo9-1 , de gelijkmaker tegen MVV.

    Veel dank!!
    Organisatie SNS Regio Bank toernooi