• Inschrijving geopend toernooi SVM Dag 2024

  Beste leden en supporters,

  Dit jaar organiseren we weer het 5 vs 5 toernooi, met verschillende categorieën waarin u zich kunt inschrijven: heren, dames en recreanten. De inschrijfkosten bedragen €25,- per team en dienen overgemaakt te worden naar het daarvoor bestemde rekeningnummer, met als beschrijving de gekozen teamnaam waarmee is ingeschreven. Na de inschrijving zal er contact met u worden opgenomen ter bevestiging van de inschrijving en om de betalingsinformatie te verstrekken.

  Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar svmtoernooien@outlook.com met de gevraagde informatie (contactpersoon, e-mailadres, telefoonnummer en teamnaam, en eventueel een vraag of opmerking). Mocht u later nog vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen met de organisatie per e-mail; we zullen zo snel mogelijk antwoorden.

  Het toernooi begint op zaterdag 17 augustus om 13:00 uur, en er zullen veel nevenactiviteiten georganiseerd worden. Zo is er een spellendag voor jong en oud van 12:00 t/m 16:00, een tombola met leuke prijzen (van voetbalartikelen tot cadeaubonnen), en om de dag af te sluiten een feestavond met een DJ en verschillende artiesten.

  Er zal een snackbar aanwezig zijn voor heerlijke snacks en drankjes.

  Hopelijk zien we u op 17 augustus en maken we er samen een mooie en sportieve dag van.

  Met sportieve groet,

  Organisatiecommissie SVM Dag

 • Flyer SVM Dag 2024
 • Flyer SVM Dag 2024 Activiteiten