• Neem deel aan de SVM- loterij en maak kans op een scooter!

  Per 15 maart 2021 gaat de grootste SVM-loterij uit de historie van de club van start. Met deze SVM loterij maak je kans op een gloednieuwe scooter die beschikbaar is gesteld door onze sponsor Snackpoint! 

  Naast deze scooter maakt iedere deelnemer aan de loterij nog kans op tal van andere leuke, interessante en mooie prijzen. Welke deze prijzen zijn communiceren we in de komende maanden. Op die manier houden we de spanning er goed in! 

  Steun SVM en speel tevens mee voor het goede doel!
  SVM probeert de dalende kantine-inkomsten als gevolg van de corona crisis ongedaan te maken en is daarom met deze loterij gestart. Voor slechts 2 euro per lot speel je al mee en steun je onze club. Bovendien steunt u niet alleen SVM, want een gedeelte per verkocht lot dragen we af aan het goede doel Jeugdfonds Sport Limburg. 

  Waarom?
  Jeugdfonds Sport Limburg vindt namelijk dat ALLE Limburgse kinderen de kans moeten krijgen om hun favoriete sport te beoefenen bij hun favoriete club. Helaas is dit niet voor elk kind vanzelfsprekend, simpelweg omdat er bij 1 op de 10 kinderen (1 op de 5 gezinnen – 3 kinderen per klas) niet genoeg geld voor is. Het Jeugdfonds Sport helpt en zorgt ervoor dat ook deze kinderen gewoon kunnen meedoen en lid kunnen worden van hun favoriete sportvereniging.

  Het Jeugdfonds Sport betaalt de sportcontributie en eventueel de benodigde sportattributen voor kinderen die opgroeien in een gezin waar niet voldoende financiële middelen zijn om te kunnen sporten. 

  Een aanvraag voor een kind kan ingediend worden door een intermediair. Dit is een professional die betrokken is bij het kind en/of gezin. Denk hierbij aan: juf/meester van school, een buurtcoach, maatschappelijk werker, de (huis)arts, schuldhulpverlener, een medewerker van Stichting Leergeld etc. Meer informatie: https://jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/limburg-sport/


  JA, IK NEEM DEEL AAN DE SVM-LOTERIJ!
  KLIK HIER OM UW LOT TE KOPEN 


  Wanneer is de trekking?
  De loterij loopt van 15 maart t/m december 2021. De trekking zal ook plaatsvinden in december 2021. 

  Algemene voorwaarden:
  - Prijs per lot kost 2 euro (inclusief transactiekosten)
  - De trekking vindt plaats in december 2021
  - Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
  - De vergunning loterij is aangevraagd en goedgekeurd door de gemeente Sittard-Geleen