• Regels rondom coronatoegangsbewijs SVM

  Beste leden, trainers, vrijwilligers, ouders en verzorgers,

  Per 6 november heeft het demissionair kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd voor de sport. Bij sporten op binnensportlocaties is er voor publiek en sporters vanaf 18 jaar een coronatoegangsbewijs (CTB) vereist. Voor de buitensport geldt dat alleen voor de binnenruimtes van de sportlocatie (zoals kleedkamer, toilet, bestuurskamer, sportkantine) en het buitenterras.

  Let op: er is een uitzondering voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en voor vrijwilligers. Zij hoeven geen CTB te tonen. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, arbitrage, alle vrijwilligers. Dit geldt niet voor ouders die meerijden naar uitwedstrijden, zij moeten bij binnenlocaties wel een CTB tonen.

  Lees alle nieuwe maatregelen per 6 november op de website van de Rijksoverheid.

  Voor SVM betekent dit concreet dat wij op zoek zijn naar vrijwilligers die samen met ons de controle op toegang tot de binnenruimtes van ons complex kunnen uitvoeren.

  Bij gebrek aan vrijwilligers zijn wij helaas genoodzaakt om toegang tot de kleedlokalen, toiletten en kantine gesloten te houden.

  Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via: info@vvsvm.com

  Wij willen iedereen met klem vragen om deze maatregelen strikt na te leven en alle medewerking verlenen aan onze vrijwilligers en een coronatoegangsbewijs te tonen indien gevraagd.

  Het is voor ons als vereniging bijna onmogelijk om deze maatregelen op korte termijn goed in te voeren en handhaven. Daarom willen wij ook een beroep doen op ieders eigen verantwoordelijkheid. Indien je geen CTB kunt tonen maak dan ook geen gebruik van de toiletten, kleedlokalen of kantine.

  Met vriendelijke groet,
  Bestuur vv SVM