• Steun SVM via Rabo Club Support

  Vanaf maandag 5 oktober as start de Rabo ClubSupport 2020. De stemperiode loopt t/m 18 oktober.

  Leden van de Rabobank ontvangen hun persoonlijke stemcode per mail of per post (alleen de leden die wij niet kunnen of mogen mailen krijgen een papieren stemkaart). Deze code is uniek en wordt eenmalig toegestuurd.

  Samen vieren we de winst!
  Met Rabo ClubSupport vieren de Rabobank en verenigingen samen de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geeft de Rabobank als co√∂peratieve bank ieder jaar een deel van haar winst aan verenigingen door het hele land. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken.

  Met Rabo ClubSupport investeert de co√∂peratieve Rabobank dus een deel van haar winst in lokale clubs en verenigingen.

  Rabobank. Growing a better world together.
  Ook vv SVM zou het bijzonder op prijs stellen, indien u uw stem op onze vereniging uitbrengt. Met de opbrengst blijven we investeren in onze jeugdopleiding zodat tot in lengte van dagen de jeugd uit Munstergeleen en omstreken kan blijven sporten bij onze club.