• SVM doneert deel opbrengst loterij aan Jeugdfonds Sport Limburg

  Voor de SVM-loterij, die in het leven is geroepen om de dalende kantine-inkomsten vanwege de corona-crisis ongedaan te maken, heeft de club besloten om € 0,25 per verkocht lot af te dragen aan het goede doel Jeugdfonds Sport Limburg. Hiermee hoopt SVM uiteraard dat er nog meer loten verkocht worden: voor de club én voor het goede doel. 

  Waarom Jeugdfonds Sport Limburg?

  Jeugdfonds Sport Limburg vindt dat ALLE Limburgse kinderen de kans moeten krijgen om hun favoriete sport te beoefenen bij hun favoriete club. Helaas is dit niet voor elk kind vanzelfsprekend, simpelweg omdat er bij 1 op de 10 kinderen (1 op de 5 gezinnen – 3 kinderen per klas) niet genoeg geld voor is. Het Jeugdfonds Sport helpt en zorgt ervoor dat ook deze kinderen gewoon kunnen meedoen en lid kunnen worden van hun favoriete sportvereniging.

  Het Jeugdfonds Sport betaalt de sportcontributie en eventueel de benodigde sportattributen voor kinderen die opgroeien in een gezin waar niet voldoende financiële middelen zijn om te kunnen sporten. 

  Een aanvraag voor een kind kan ingediend worden door een intermediair. Dit is een professional die betrokken is bij het kind en/of gezin. Denk hierbij aan: juf/meester van school, een buurtcoach, maatschappelijk werker, de (huis)arts, schuldhulpverlener, een medewerker van Stichting Leergeld etc. Meer informatie: https://jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/limburg-sport/

  Uiteraard steunt SVM dit initatief van harte! 

  Neem deel aan de SVM-loterij en maak kans op een scooter!
  Koop jij ook loten voor de SVM-loterij? Dan maak je kans op een scooter en tal van andere prijzen!

  Klik hier voor meer informatie en bestel jouw loten!