• Voor het seizoen 2020-2021 is SVM op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. De huidige hoofdtrainer heeft besloten de club na afloop van het seizoen te verlaten.

  SVM telt ongeveer 250 leden en komt uit in de 4e klasse C. De selectie traint op dinsdag- en vrijdagavond. Na de perikelen rondom de afkeuring van het huidige hoofdveld (kunstgras) zal er voor aanvang van volgend seizoen een nieuw kunstgrasveld gerealiseerd worden.

  Taken en verantwoordelijkheden:
  · De hoofdtrainer is verantwoordelijk voor het tijdig samenstellen van de selectie, in overleg met de trainer van het 2e elftal en trainers van de hoogste jeugdelftallen.
  · De hoofdtrainer geeft leiding aan de technische staf van de selectie-elftallen (samenstelling technische staf wordt in overleg bepaald).
  · De hoofdtrainer is op de hoogte van het technische beleidsplan en handelt conform deze opzet.
  · De hoofdtrainer verzorgt de trainingen van het eerste elftal en coacht deze tijdens de wedstrijden.
  · De hoofdtrainer zal een belangrijke rol moeten spelen in de doorstroming en ontwikkeling van jeugdspelers naar de selectie en doet dit in overleg met de technische staf, trainers van de hoogste jeugdelftallen en de jeugdcommissie.
  · De hoofdtrainer heeft, naast zijn verantwoordelijkheden voor het eerste elftal / selectie, de verantwoordelijkheid om betrokken te zijn bij de ontwikkeling van onze jeugdafdeling.
  · De hoofdtrainer vertegenwoordigt SVM zowel intern als extern.

  Profiel van de ideale kandidaat:
  · De hoofdtrainer is minimaal in het bezit van een geldig trainersdiploma EUFA C / TC III senioren en heeft aantoonbare ervaring op het gebied van coaching, trainingen en begeleiding.
  · De hoofdtrainer is gericht op doorstroming van eigen jeugd en heeft tot doel om spelers, technische staf en zichzelf verder te ontwikkelen.
  · SVM is op zoek naar een ambitieuze hoofdtrainer die oog heeft voor de verenigingsstructuur/cultuur waarin naast prestaties gezelligheid en saamhorigheid een grote rol speelt.
  · De hoofdtrainer communiceert makkelijk, direct en eerlijk met spelers, begeleiders en overige betrokkenen.
  · Representatieve houding als mede boegbeeld van de vereniging.

  Voorwaarden:
  · SVM gaat een contract aan van 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging.
  · Trainer is woonachting in de omgeving.

  Trainers die hun belangstelling kenbaar willen maken kunnen dit per mail doen via het volgende e-mail adres: Roy.Nijsten@ziggo.nl voor 14-02-2020. Na een selectieprocedure op ingezonden Cv’s worden kandidaten uitgenodigd voor een gesprek. Er wordt ten allen tijde gemeld of u wel of niet wordt uitgenodigd voor de gespreksronde.

  Voor meer informatie kan contact opgenomen worden via bovenvermeld e-mailadres.