• Vacature: Hoofdtrainer 1e elftal

  Voor het seizoen 2023-2024 is SVM op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. De huidige hoofdtrainer heeft besloten de club na afloop van het seizoen te verlaten.

  SVM telt ongeveer 250 (trotse) leden en komt uit in de 4e klasse C. SVM beschikt over een prachtige accommodatie met een recent vernieuwd kunstgrasveld en een grasveld.

  Taken en verantwoordelijkheden:

  · De hoofdtrainer is verantwoordelijk voor het tijdig samenstellen van de selectie, in overleg met de trainer van het 2e elftal en trainers van de hoogste jeugdelftallen.

  · De hoofdtrainer geeft leiding aan de technische staf van de selectie-elftallen (samenstelling technische staf wordt in overleg bepaald).

  · De hoofdtrainer is op de hoogte van het technische beleidsplan, handelt conform deze opzet en levert zijn bijdrage aan het doorontwikkelen van het technisch beleid.

  · De hoofdtrainer verzorgt de trainingen van het eerste elftal en coacht deze tijdens de wedstrijden.

  · De hoofdtrainer zal een belangrijke rol moeten spelen in de doorontwikkeling van (jeugd)spelers. De selectie bestaat uit een mix van oudere en jongere spelers die als team en als individu willen doorgroeien. Op kwetsbare posities zijn “ externe” spelers die passen binnen de cultuur van SVM welkom.

  · De hoofdtrainer vertegenwoordigt SVM zowel intern als extern.

  · Een trainer met een netwerk in het amateurvoetbal heeft een pre.

  Profiel van de ideale kandidaat:

  · De hoofdtrainer is minimaal in het bezit van een geldig trainersdiploma UEFA C / TC III senioren en heeft aantoonbare ervaring op het gebied van coaching, trainingen en begeleiding.

  o Hij is in staat om de selectie technisch en tactisch te laten groeien.

  o Hij is een verbinder die het teambelang voorop stelt!

  · SVM is op zoek naar een ambitieuze hoofdtrainer die oog heeft voor de verenigingsstructuur/cultuur waarin naast prestaties gezelligheid en saamhorigheid een grote rol speelt. Wij zijn direct en eerlijk, maar hebben oog voor elkaar.

  · Wij zoeken een trainer die trots is om trainer te zijn bij SVM

  · De hoofdtrainer communiceert makkelijk, direct en eerlijk met spelers, begeleiders en overige betrokkenen.

  · Representatieve houding als mede boegbeeld van de vereniging.

  Voorwaarden:

  · SVM gaat een contract aan van 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging.

  · Trainer is woonachting in de omgeving.

   

  Trainers die hun belangstelling kenbaar willen maken kunnen dit per mail doen via het volgende e-mail adres: info@vvsvm.com voor 17-02-2023.

  Na een selectieprocedure op ingezonden Cv’s worden kandidaten uitgenodigd voor een gesprek. Er wordt te allen tijde gemeld of u wel of niet wordt uitgenodigd voor de gespreksronde. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden via bovenvermeld e-mailadres.