• Vacature: trainer/leider 3e elftal

  Voor het seizoen 2021-2022 is SVM naarstig op zoek naar een trainer/leider voor het 3e elftal.
  Ben of ken jij de persoon die wij zoeken voor deze functie? Neem dan snel contact met ons op via secretaris@vvsvm.com

  Profiel trainer/leider 3e elftal:

  • De trainer/leider van het 3e elftal verzorgt de trainingen van het 3e elftal op dinsdag en vrijdag avond en coacht deze tijdens de wedstrijden op zondagochtend.
  • De trainer/leider van het 3e elftal communiceert makkelijk, direct en eerlijk met spelers, begeleiders en overige betrokkenen.
  • Representatieve houding.
  • Oog voor de verenigingsstructuur/cultuur waarin naast prestaties, gezelligheid en saamhorigheid een grote rol speelt. 
  • Naast het voetballen een verbindende, stimulerende rol in sociale activiteiten (voorbeeldrol)
  • Daarnaast is de trainer/leider van het 3e elftal op de hoogte van het technische beleidsplan en handelt conform deze opzet. Doet actief mee bij het ten uitvoering brengen van het plan, draagt actief verbeteringen aan een bijdrage om het plan door te ontwikkelen
  • Een gevolgde trainerscursus of ervaring met het trainen van een seniorenelftal is een prĂ©.


  Over SVM
  Met zijn rijke historie is de club al ruim 90 jaar een begrip in de gemeente Sittard-Geleen en staat het bekend als een nette voetbalclub waar men normen en waarden hoog in het vaandel heeft staan.

  Bij SVM heerst een open cultuur waarin doorontwikkeling van talent en vernieuwing centraal staan. De club telt ongeveer 250 leden en het 1e elftal komt uit in de 4e klasse C. Het 2e elftal speelt in de 3e klasse (reserve). De selectie traint op dinsdag- en vrijdagavond en de wedstrijden worden op zondag gespeeld.

  Met het nieuwe kunstgrasveld, dat in het afgelopen najaar is aangelegd, en het verlengen van Dave Linssen als hoofdtrainer van het eerste elftal gaat de club een volgende fase van zijn bestaan in. Hierin moet de basis worden gelegd om SVM tot in lengte van dagen de stabiele amateurclub te laten zijn die het nu al decennia is. 

  Voorwaarden:

  • Sollicitanten zijn woonachting in de omgeving.

  Personen die hun belangstelling kenbaar willen maken kunnen dit per mail doen via het volgende e-mail adres: secretaris@vvsvm.com voor 01-08-2021.

  Voor meer informatie kan contact opgenomen worden via bovenvermeld e-mailadres.